Nikolić: Ulepšali ste život u Srbiji

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić primio je srebrne srpske rukometašice i pohvalio ih zbog svega što su uradile na Svetskom prvenstvu koje je održano u našoj zemlji. Neka ovo srebro na vašim grudima sija kao zlato. Na prvom sledećem velikom takmičenju nadam se da ćete osvojiti zlatnu medalju, da ne dolazim u finale da vas gledam tužne, rekao je Nikolić.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić primio je žensku rukometnu reprezentaciju koja je osvojila srebrnu medalju na prvenstvu sveta i zahvalio igračicama što su život ulepšale svima u zemlji.

"Čestitam vam na izvanrednom uspehu. Srbija se podigla zajedno s vama, uspehe su počeli da beleže atletičari, skijaši, vi. Pokazale ste da se mnogo može uz dobar tim, trenera, organizaciju i Srbiju, koja je uz vas", rekao je Nikolić u zgradi Predsedništva u Beogradu.

On je srpskim rukometašicama poželeo još više uspeha na narednim takmičenjima.

"Neka ovo srebro na vašim grudima sija kao zlato. Na prvom sledećem velikom takmičenju nadam se da ćete osvojiti zlatnu medalju, da ne dolazim u finale da vas gledam tužne", kazao je Nikolić.

Kapiten reprezentacije Andrea Lekić poklonila je predsedniku Nikoliću i ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću rukometne lopte u bojama srpske zastave.

"Zahvaljujem na velikoj podršci, na tome smo uzvratile na pravi način. Neka ovo bude samo jedna od naših medalja u nizu. Nadam se da ćemo se još sretati ovde i da ćemo Srbiju ponovo učiniti ponosnom", poručila je Lekićeva.

Prijemu su pored igračica i članova stručnog štaba reprezentacije prisustvovali predsednik i generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije, Velimir Marjanović i Božidar Džurković, kao i državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи