Читај ми!

Bošković: Pametno i borbeno na Norvežanke

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je da njegova ekipa mora biti pametna u meču protiv Norveške i da borbenošću pokuša da izbori plasman u polufinale Svetskog prvenstva.

Trener naših rukometašica Saša Bošković smatra da njegove igračice moraju biti pametne i borbene ukoliko žele da pobede Norvešku u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

"Sutra nas očekuje teška utakmica sa najboljim timom na svetu. Smatram da naš ključ za pobedu treba da bude odbrana, kao i uvek do sada, i iz odbrane će proizilaziti dobar napad. Ne smemo lako gubiti lopte i dozvoliti im polukontre iz kojih su izuzetno opasne", rekao Bošković novinarima je u Kovilovu.

"Moramo biti pametni na terenu i da borbenošću pokušamo da izborimo prolazak u narednu rundu", dodao je srpski selektor.

Meč četvrtfinala Svetskog prvenstva između Srbije i Norveške igra se u sredu od 20.15 u Beogradskoj areni.

"Oni su ekipa koja godinama igra na šampionatima sveta i Evrope i na Olimpijskim igrama i to je njihova prednost jer imaju iskustvo. Dobro je što se s njima sastajemo u četvrtfinalu, a ne u finalu, jer mislim da baš zbog tog kontinuiteta koji imaju ne bismo mogli da ih dobijemo u finalnoj borbi", rekao je Bošković.

On je dodao da je situacija u njegovoj ekipi dobra, da su devojke raspoložene i da sutra, i pored "sitnih" povreda, neće biti problema.

Bošković je pozvao publiku da ispuni Arenu i da tako obori rekord po gledanosti na šampionatima sveta za rukometašice.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво