Jubilej beogradskog Radničkog

Povodom proslave 60 godina postojanja jednog od najtrofejnijih klubova Evrope, ženski rukometni klub Radnički organizovaće prvi Međunarodni rukometni turnir.

Turnir će biti održan 1. i 2. septembra, a na njemu će učestvovati Naisa (Niš), Metalurg (Skoplje), Borac (Banjaluka) i domaćin Radnički.

Direktor kluba Svetlana Kitić je tim povodom rekla:

"Rođendan ćemo iskoristiti da organizujemo ovakak turnir i verujem da će prerasti u tradicionalni. Pokušaćemo da ga uvrstimo u kalendar EHF i nadam se da će naredne godine u Srbiju doći pobednik Lige sampiona i najbolji timovi Evrope".

Turnir će se igrati dva dana - 1. septembra u Velikoj Plani, a dan kasnije u Beogradu u hali Sportskog drustva Radnički na Crvenom krstu.

Raspored turnira:
Utorak, 1. septembar, Velika Plana
17,00 Jugopetrol Radnicki - Naisa
19,00 Borac - Metalurg

Sreda 2. septembar,Velika Plana
10,00 Borac - Naisa
12,00 Radnički - Metalurg

Sreda 2. septembar, SD Radnički
17,00 Metalurg - Naisa
19,00 Radnički - Borac

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво