Vukovićevi izabranici

Predstoji okupljanje rukometaša. Misija - Trofej Srbije. Selektor Vuković je odredio igrače na koje računa za ovaj turnir. Igrači se okupljaju 7. juna, slede pripreme, a turnir će trajati od 15. do 17. juna. Mečevi će se igrati u Beogradu i Novom Sadu. Prvog dana turnira biće obavljen žreb za Evropsko prvenstvo 2012. koje se igra u Srbiji.

Trofej Srbije poslužiće selektoru da sagleda trenutnu formu igrača. Konačni  cilj su, naravno, pripreme selekcije za Evropsko prvenstvo koje se naredne godine održava u Srbiji. Žreb za EURO 2012 biće održan u "Bel Ekspo centru" u Beogradu 15. juna, kada će biti poznati svi učesnici Prvenstva. 

Pored Francuske, kao zvaničnog evropskog šampiona, reprezentacija Srbije se kvalifikovala na naredno Evropsko prvenstvo kao domaćin. Ostalih 14 reprezentacija - učesnica, biće poznato nakon završetka kvalifikacija, 12. juna.

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković odredio je danas 38 igrača za predstojeći Trofej Srbije, koji će se održati od 15. do 17. juna u Beogradu i Novom Sadu. Na Trofeju Srbije učestvovaće Norveška, A i B reprezentacija Slovenije i A i B selekcije Srbije.

Pripreme reprezentacije počeće 7. juna, a na spisku selektora Vukovića nalaze se sledeći igrači:

golmani: Darko Stanić, Dragan Marjanac, Strahinja Milić, Radivoje Ristanović, Stanko Abadžić,

leva krila: Ivan Nikčević, Dobrivoje Marković, Filip Marjanović, Jožef Holpert,

desna krila: Rajko Prodanović, Mitar Markez, Miloš Kostadinović, Milan Đukić, Slobodan Pavić,

bekovi: Momir Ilić, Momir Rnić, David Rašić, Petar Đorđić, Danimir Ćurković, Draško Nenadić, Ivan Dimitrijević, Žarko

Šešum, Mladen Bojinović, Nenad Vučković, Nikola Manojlović, Petar Nenadić, Savo Mešter, Nemanja Pribak, Uroš Mitrović, Marko Vujin, Ivan Stanković, Vukašin Rajković, Nemanja Zelenović, Dragan Tubić,

pivotmeni: Rastko Stojković, Alem Toskić, Uroš Vilovski, Bojan Beljanski.

Pored Francuske, kao zvaničnog evropskog šampiona, reprezentacija Srbije se kvalifikovala na naredno Evropsko prvenstvo kao domaćin. Ostalih 14 reprezentacija - učesnica, biće poznato nakon završetka kvalifikacija, 12. juna.

broj komentara 3 pošalji komentar
(sreda, 18. maj 2011, 17:47) - anonymous [neregistrovani]

Реално

Имамо одличне играче,просечног селектора,и лош савез!

(sreda, 18. maj 2011, 17:14) - anonymous [neregistrovani]

RUKOMETAS PONOS SRBIJE

Mislim da su nasi rukometasi ponos Srbije. Mislim da bi trebalo da pobede sve utakmice.Nas selektor to bi to trebao da zna ali nema veze. On je dobar covek i selektor naseg nacionalnog tima i treba mu ukazati poverenje. NAPRED NASI RUKOMETASI U NOVE POBEDE. NASI IGRACI TREBA DA POBEDE SVE UTAKMICE.

(sreda, 18. maj 2011, 16:38) - anonymous [neregistrovani]

Vladana

Jordovića za selektora!!!
Svi reprezentativci su uz njga