Makedonski rukometaš odbio fotografisanje, pa dobio batine

Grupa muškaraca je fizički napala makedonskog rukometnog reprezentativca Stojančeta Stoilova jer je odbio da se fotografiše sa njima, saopštila je skopska policija.

Kako se navodi, podnete su prekršajne prijave protiv dve osobe za jučerašnju uličnu tuču u centru Skoplja u koju su bila umešana i dvojica makedonskih rukometnih reprezentativaca Stojanče Stoilov i Dejan Manaskov, kao i fudbaler Nikola Tripunovski.

Skopska policija je objavila da je taj događaj prijavio sam Stoilov, koji je imao vidljive povrede na licu.

Incident je, kako je navedeno, počeo u pekari "Silbo", gde su Stoilov, Manaskov i Tripunovski doručkovali. Njima je tada prišla grupa od četiri do pet nepoznatih lica koji su želeli da se slikaju sa Stoilovim, a nakon što ih je odbio počeli su da ga vređaju.

Nepoznati su onda izašli iz pekare i počeli da bacaju betonske ploče na "golf" Nikole Tripunovskog i "mercedes" rukometnog krila Dejana Manaskova.

Stoilov, Manaskov i Tripunovski su izašli napolje, a, prema policiji, Stoilova su tada napali tridesettrogodišnji Skopljanac T. G. i druga nepoznata lica. Napali su ga pesnicama i šutirali nogama pa su mu tako naneli vidljive povrede.

Skopska policija je navela da je raščistila slučaj kada je saslušala svedoke, a jedan napadač koji je identifikovan kao T. G. i Stojanče Stoilov dobili su prekršajne prijave.

Uobičajeno je da policija podnosi prekršajne prijave pritiv svih učesnika u tuči, bez obzira na to da li je reč o napadaču ili napadnutom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво