Читај ми!

Boškovićev spisak za SP, bez najboljih u Danskoj

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković saopštio je spisak za šampionat sveta u Danskoj na kojem, prema očekivanju, nema Andree Lekić, Sanje Damnjanović, Dragane Cvijić i Katarine Tomašević.

Četiri najbolje srpske rukometašice ne igraju za nacionalni tim od marta zbog sukoba sa Boškovićem.

Na spisku su: Jovana Risović, Nina Kolundžić, Ana Kačarević (golmani), Sanja Radosavljević, Dijana Radojević, Marija Petrović, Sanja Rajović, Katarina Krpež, Jelena Trifunović, Jovana Stoiljković, Biljana Bandelier, Kristina Liščević, Tamara Georgijev, Ivana Prijović, Dijana SStevin, Jelena ZZivković, Anđela Janjušević.

Srbija, koja u Danskoj brani srebrnu medalju, nalazi se u A grupi sa selekcijama Danske, Mađarske, Crne Gore, Tunisa i Japana.

Nacionalni tim okupiće se u Beogradu 24. novembra, a dva dana kasnije odlazi na turnir u Brazilu, gde su rivali Slovenija, Argentina i domaćin.

Šampionat sveta u Danskoj na programu je od 4. do 21. decembra.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво