Читај ми!

Partizanu rukometni "večiti derbi"

Rukometaši Partizana savladali su ekipu gradskog rivala Crvene zvezde sa 36:30 (16:14), u derbi utakmici 14. kola Superlige Srbije.

Crno-beli su se revanširali večitom rivalu za poraz u prvom delu sezone i izborili sedmu, možda odlučujuću pobedu u borbi za plej-of, nanevši crveno-belima šesti poraz.

U dvorani na Banjici odigrana je zanimljiva i uzbudljiva utakmica. Crvena zvezda je počela odlično, stekla u jednom trenutku i šest golova prednosti (13:7), međutim, Partizan je strpljivo gradio igru kojom je napravio preokret već do poluvremena.

Izabranici Nenada Maksića i u nastavku su delovali staloženo i kompaktno, mnogo sigurnije od ekipe Nenada Peruničića, pa su potpuno zasluženo izborili značajan trijumf.

Crno-bele su do uspeha predvodili Mršulja sa devet, Sretenović sa osam i Radojković sa šest golova, dok je u Crvenoj zvezdi najefikasniji bio Matičić sa 10.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво