Читај ми!

Bandelije: Još nije kasno za OI

Najbolje rukometašice Srbije završile su takmičenje na Prvenstvu Evrope u Hrvatskoj i Mađarskoj, ali ne gube nadu da će se plasirati na Olimpijske igre u Brazilu 2016. Proteklo prvenstvo je gorko iskustvo koje će ipak, nadaju se, doprineti boljim rezultatima u budućnosti.

Izabranice selektora Saše Boškovića su se posle tri poraza u grupi oprostile od nastavka Evropskog prvenstva, zauzevši 15. mesto.

"Tako je u sportu, nekada dobijaš utakmice, a nekada ih gubiš. Sport je surov. Jedan dan si na vrhu, drugi na dnu. Ja sam to naučila, nije mi ovo prvo razočarenje. Nekada bude lepih stvari, a nekada tresneš o pod da naučiš. Imale smo mnogo povreda pre početka EP. Nama je ovo prvenstvo poslužilo za nauk. sada smo sebi zakomplikovale put, ali još nije kasno za Olimpijske igre", rekla je Biljana Bandelije.

Ona je naglasila da su "ove bile tri naporne godine za reprezentaciju".

"Čeka nas nastavak sezone, da se sumiraju utisci, vidi šta i kako dalje, ali nadam se da nam je ovo bila velika škola da ubuduće ne pravimo iste greške", dodala je Bandelije.

Dragana Cvijić takođe ne može da sakrije razočarenje, ali ističe da je ovo bilo veliko iskustvo iz kojeg treba izvući prave pouke.

"Ne mogu da kažem da su se glave ohladile posle poraza i eliminacije sa EP. Dokazali smo da svako može da pobedi i da izgubi, i da ne treba otpisivati nijednog protivnika, ma kakvi da su rezultati. Ovo je velika škola za nas i veliko iskustvo za dalje. Najteže je ustati kada si dole, ali mi to treba da naučimo i da nam ovo bude poslednji put", rekla je Cvijićeva.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се