Читај ми!

Perić zadovoljan pobedama

Dejan Perić izjavio da je zadovoljan pobedama na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali smatra da još ima mestu napredovanju ekipe Srbije.

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić rekao je da je zadovoljan pobedama nad Crnom Gorom i Izraelom na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine, ali dodao da ekipa mora još da napreduje.

"Pozitivno je da smo svi zajedno bili svesni koji je naš zadatak, obaveza i svaki igrač znao je svoju ulogu. Mislim da na reprezentativnom nivou nijednu ekipu nije jednostavno pobediti, da u svim fazama igre moraš da budeš dominantan. Mi se ne zadovoljavamo samo pobedama, već se iz njih rade analize i prave koraci prema napred", rekao je Perić za sajt Rukometsnog saveza Srbije (RSS).

Perić je dodao da je da zadovoljan pobedom u gostima nad Izraelom (26:22), uprkos čestim oscilacijama tokom meča.

"Pobedili smo ekipu koja igra specifičan rukomet, kontrolisali smo celu utakmicu, ali imali smo i padove, što u budućnosti treba ispraviti. Imali smo slabu realizaciju i ova razlika je mogla da bude ubedljivija. Neke ekipe pruže vrhunsku partiju i ne pobede, a dobro je da smo mi došli do trjumfa. Prioritet u ove dve utakmice bile su pobede, a nakon njih ide nadgradnja svega", naveo je Perić.

Rukometaši Srbije naredni meč u grupi igraju protiv Islanda 29. ili 30. aprila 2015. godine.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво