Читај ми!

Rukometaši Kosova debituju protiv Rumunije

Evropska rukometna federacija (EHF) objavila je da će muška selekcija Kosova igrati u sredu protiv Rumunije kvalifikacini meč za kontinentalni šampionat 2018. godine.

Utakmica u Bukureštu biće debitantski nastup jednostrano proglašene Republike Kosovo u zvaničnim međunarodnim takmičenjima.

Rukometni savez Srbije u saradnji sa nacionalnim ministarstvom omladine i sporta bio je nemoćan da spreči taj nastup, nakon što je EHF 20. septembra na kongresu u Dablinu odobrio kosovskom savezu punopravno članstvo.

"Mi ćemo se potruditi da se kvalifikujemo, ali naš osnovni cilj ispunjen je time što smo stekli priliku da igramo", preneo je izjavu generalnog sekretara kosovskog rukometnog saveza Izeta Gjinovcija zvanični sajt EHF.

Rukometaši kosovske selekcije igraće u kvalifikacijama za EP u C grupi sa Rumunijom i Italijom.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи