Читај ми!

Zvezda i Železničar igraju u Superligi!

Elitna rukometna liga Srbije u novu sezonu ipak kreće u punom sastavu. Kako piše list "Sport", Crvena zvezda i Železničar dobili su dozvolu za nastupe u predstojećoj sezoni.

Crvena zvezda i Železničar juče su konačno dobili dozvolu za takmičenje u Superligi, izdao im je Upravni odbor Zajednice na večernjoj sednici.

Pronađeno je rešenje sa igračima, postignuti su sporazumi i reprogramu dugovanja. Posle mnogo problema, ukazalo se svetlo na kraju tunela.

"Sve dileme su rešene. Stigle su pisane saglasnosti Dokića i Šljivančanina za Zvezdu, odnosno Vučićevića za Železničar", kao da je pao kamen sa srca predsedniku UO Zajednice muške Superlige Draganu Jaćoviću.

Dakle, sve je jasno...

"Odobreno im je da se takmiče. Da budem precizniji, dobiće dozvolu za takmičenje. Eto, završilo se", zaključuje Jaćović.

Peruničić zadovoljan

Pozitivne vesti obradovale su trenera crveno-belih i legendu našeg rukometa Nenada Peruničića.

"Dobro je, ma sjajno je. Preostaje da krenemo sa takmičenjem u subotu, u 17.30. Bilo je neugodno. Valjda je sada sve prošlo. Igrači su mladi, nisu mnogo zapitkivali, već trenirali, ali bilo je nervoze šta će da se dogodi na kraju", rekao je Peruničić i dodao:

"Sada smo potpuno okrenuti meču sa Požerevcem. Važno je da budemo klub u pravom smislu, da vraćamo dugove, svedemo ih na minimum. Hvala bogu da RK Crvena zvezda sada ima i glavu i rep, iako je dugo trebalo da se to dogodi", izjavio je Peruničić za Sport.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи