Читај ми!

"Na EP nema slabih protivnika!"

Andrea Lekić smatra da na Evropskom prvenstvu nema lakih protivnika, ali i da se nada da će reprezentacija Srbije ponoviti uspeh sa prošlog takmičenja.

Kapiten ženske rukometne reprezetnacije Srbije Andrea Lekić rekla je da nju i njene saigračice na Evropskom prvenstvu očekuje teška grupa, ali da bi želela da ponove uspeh s prethodnog takmičenja.

"Teška grupa, mada u suštini na EP nema slabih protivnika. Sve grupe su neizvesne. Branilac titule, Crna Gora je zajedno sa Mađarskom i Norveškom u najužem krugu favorita. Mi nemamo to breme, ali bih lično volela da napadnemo polufinale. Uvek tako razmišljam. Znam da će biti izuzetno teško, ali moramo da ciljamo visoko da bi nastavile niz dobrih rezultata", rekla je Lekićeva.

Srbija će se na kontinentalnom prvenstvu takmičiti u Grupi D u Osijeku sa aktuelnim prvakom Evrope Crnom Gorom, selekcijama Francuske i Slovačke.

"Crna Gora je favorit grupe, to je jasno. Slovačka je nepoznanica za mene. Pre nekoliko godina sam igrala protiv njih, ali to sada nije merodavno. Francuska je jako kvalitetna reprezentacija. Spremaju nam revanš još od EP u Srbiji kada smo ih izbacili iz trke za medalje", ocenila je Lekićeva.

Evropsko prvenstvo održaće se od 7. do 21. decembra u Hrvatskoj i Mađarskoj.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво