Читај ми!

Idemo dalje

"Imali smo veliku želju, šteta što nismo napravili još jedan podvig. Idemo dalje, treba spremiti ekipu za sutrašnju utakmicu", rekao je Bošković. Biljana Filipović nije uspela da postigne gol za produžetak. "Šta je tu je, samo da se smirimo i što bolje spremimo da uzmemo bronzu", rekla je Biljana kroz suze.

Selektor rukometašica Srbije Saša Bošković rekao je posle poraza od Crne Gore u polufinalu Evropskog prvenstva da mu je žao što ekipa nije napravila još jedan podvig i istakao da je presudila nešto slabija igra u odbrani.

"Imali smo veliku želju, šteta što nismo napravili još jedan podvig. Protivnik je iskoristio našu slabu odbranu, imale su više sreće, a na kraju nismo pogodili poslednji šut. Idemo dalje, treba spremiti ekipu za sutrašnju utakmicu", rekao je Bošković za Radio-televiziju Srbije posle meča u Beogradskoj areni.

Njegova ekipa je u polufinalu Evropskog prvenstva izgubila od Crne Gore sa 27:26. U duelu za bronzanu medalju, Srbija će sutra igrati protiv Mađarske.

"Sutra ćemo opet pružiti maksimum, kao i večeras. Nadam se da ćemo uspeti da povratimo devojke i ponovimo dobre partije", dodao je Bošković.

Srbija je u poslednjem napadu na meču imala šansu za produžetak, ali, do tada najbolja igračica, Biljana Filipović nije uspela da postigne gol.

"Volela bih da nisam dobro igrala, a da smo prošli. Šta je tu je, samo da se smirimo i što bolje spremimo da uzmemo bronzu. Zaslužile smo barem bronzu. Očekivala sam finale, samo mi znamo šta smo prošle, međutim, ovaj put Crnogorke su bile jače", rekla je Filipovićeva kroz suze.

Desno krilo srpske reprezentacije Katarina Krpež bila je vidno razočarana zbog poraza, ali je istakla da sutra u meču za bronzu sa Mađarskom nju i njene saigračice čeka najvažnija utakmica u karijeri.

"Ovo nije naša igra... Nismo ih tukle kao što su one nas, a opet smo imali priliku da se vratimo u poslednjem napadu. Nismo uspele, nažalost, ali sutra je novi dan i nova utakmica koja će biti najvažnija u našim karijerama jer ćemo se boriti za medalju", istakla je Katarina Krpež.

Pivotmen u timu Srbije Slađana Pop-Lazić rekla je da njena ekipa zaslužuje medalju i da je neophodno da se oporavi posle ove utakmice.

"Ostaje nam da se oporavimo i skupimo snagu za Mađarsku jer zaslužujemo medalju. Hvala navijačima koji su nam mnogo pomogli i nadam se da će i sutra podržati", kazala je Slađana Pop-Lazić.

Selektor Crne Gore Dragan Adžić poželeo je Srbiji sreću u sutrašnjem meču protiv Mađarske i voleo bih da Srbija odigra kvalitetno ostvari veliki rezultat.

"Presrećan sam zbog pobede, a još više zbog ambijenta u dvorani, rukomet u Srbiji je na dobitku posle ove utakmice", rekao je Adžić.

Najefikasnija u timu Crne Gore Katarina Bulatović pohvalila je navijače svog tima, koji su u velikom broju ispunili Arenu.

"Možda utakmca nije bila sjajna, ali borili smo od početka do kraja, pokzali smo da u jednoj sezoni možemo da osvojimo Ligu šampiona, srebro na Olimpijskim igrama i plasiramo se u finale EP. Želim Srbiji sreću sutra i da osvoje medalju. Hvala našim navijačima, bilo ih je puno, samo sam njih sam čula na terenu, rekla je Bulatovićeva.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво