Читај ми!

Bošković: Remi nas neće pokolebati

Imali smo pet golova viška, ali šta da se radi. Nećemo dozvoliti da nas ovo pokoleba, rekao je selektor Bošković. Rukometašice: Ne znamo šta nam se dogodilo. U utorak meč odluke sa Danskom.

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je večeras da neće dozvoliti da njegov tim pokoleba prokockana pobeda protiv Švedske.

Srbija i Švedska igrale su večeras u Beogradu nerešeno 23:23, u 1. kolu E četvrtfinalne grupe prvenstva Evrope, a oba tima ostala su u trci za plasman u polufinale.

Imali smo pet golova viška, ali šta da se radi. Nećemo dozvoliti da nas ovo pokoleba. Utakmica je završena, za nas postoji samo sledeći meč. Tako je bilo i kad smo pobedili Češku ili izgubili od Norveške. Zadovoljan sam, čestitam devojakama na borbenosti. Sutra nas očkuje važan meč sa Danskom. Spremamo se, daćemo sve od sebe, ali morate da znate da su oni favoriti protiv nas, rekao je Bošković na konferenciji za medije.

On je dodao da njegove izabranice nisu prelomile meč kada je trebalo.

Kada je trebalo da privedemo utakmicu kraju, nismo uspeli, igračice su previše počele da gledaju na semafor. Ovaj pad nije posledica nedostatka snage, ovo je zbog domaćeg terena. Kod njih postoji veliki grč, jer smo ranije gubile po deset golova razlike. Svako ko je igrao dao je maksimum, to je pravi put. Nije bitno samo ovo EP, već i koliko će devojaka u januaru početi da trenira rukomet, naveo je Bošković i osvrnuo se na slabu posetu u Areni.

Verovatno bi podrška publike pomogla, ako ovo nije dovoljno, ne znam šta je. Dobijamo hvalospeve od ostalih trenera. Budućnost ove ekipe će doći za dve godine. Mi smo se dogovorili da ćemo igrati isto i pred 100 gledalaca, rekao je Bošković.

Srpska rukometašica Jelena Popović izvinila se javnosti zbog prokockane prednosti od pet golova.

"Ispustili smo pobedu, osam minuta smo bile bez gola, dosta smo grešile i dozvolile Šveđankama da se vrate. Žao mi je zbog izgubljene pobede, ali mogu da budem zadovoljna, jer smo osvojile bod. Očekuje nas meč sa Danskom, koja igra tipičan skandinavski rukomet, ali nećemo im dozvoliti da lako pobede. Ovo je naš teren i publika", poručila je Popovićeva.

Pivotmen Sanja Rajović, koja je u remiju sa Švedskom bila najefikasnija u srpskoj ekipi sa pet golova, kazala je da je njena ekipa imala sve u svojim rukama.

"Ne znam šta se desilo... Sve je bilo u našim rukama. Imale smo velike šanse, ali moramo biti zadovoljni i odmah zaboraviti ovu utakmicu i odmah razmišljati o Danskoj, protiv koje takođe mislim da imamo velike šanse za pobedu", kazala je Sanja Rajović.

Kristina Liščević je rekla da je srpska ekipa dokazala da je sve moguće.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво