Stanić: Nismo razočarali

Darko Stanić ocenio da u Danci nisu igrali toliko dobro koliko je srpski nacionalni tim bio loš. Žao mi je što i mi pored Novaka i vaterpolista nismo osvojili zlato, rekao je Stanić, dodajući kako veruje da "ipak nismo razočarali".

Najbolji golman rukometnog prvenstva Evrope Darko Stanić ocenio je da u finalnoj utakmici Danci nisu igrali toliko dobro koliko je srpski nacionalni tim bio loš.

"Nije prijatno posle izgubljene utakmice, pa makar to bila i srebrna medalja. Čini mi se da nismo ušli kako treba u utakmicu. Nisu oni nešto posebno igrali koliko smo mi bili slabi, pogotovo u napadu. Ovo što smo uradili veliki je uspeh, ali mi je žao što i mi pored Novaka Đokovića i vaterpolista nismo osvojili zlato", rekao je Stanić, dodajući kako veruje da "ipak nismo razočarali".

Stanić je sa 15 odbrana ponovo bio glavni adut našeg tima, ali u finalnom meču sa Dancima nije funkcioisao napad, pa su rivali na kraju zasluženo slavili (21:19).

"Ovaj uspeh će ostati upamćen, žao mi je samo što nije sve ispalo savršeno. Mislim da smo osvajanjem srebrne medalje ipak puno pokazali. Zahvalio bih publici na sjajnoj podršci, pokušao sam da njihovu energiju prenesem na saigrače", istakao je Stanić.

On je izrazio uverenje da Evropski šampionat može mnogo da doprinese razvoju i popularnosti rukometa u Srbiji.

"Nadam se da će ovo nekoga animirati, da će početi ozbiljnije da se ulaže u rukomet. Verujem da će omladina, koja je za ovo kratko vreme počela da nas gleda kao idole, početi da trenira, da uskoro bude budućnost našeg sporta", zaključio je Stanić.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи