Читај ми!

Sa Srbijom u finalu

Najbolji rukometaš sveta Nikola Karabatić očekuje da njegov tim ima podršku publike i da u finalu zaigra sa Srbijom. Nadam se da će publika biti uz nas rekao je Karabatić.

Najbolji rukometaš sveta i reprezentativac Francuske Nikola Karabatić izjavio je danas da očekuje da na predstojećem Evropskom prvenstvu njegov tim ima podršku publike i da u finalu zaigra sa Srbijom.

"Nikada nisam igrao u Novom Sadu, ali da igramo u Nišu, osećali bismo se kao kod kuće. Nadam se da će publika biti uz nas i da ćemo u finalu igrati protiv Srbije", rekao je Karabatić novinarima po dolasku francuske reprezentacije na beogradski aerodrom "Nikola Tesla".

Favoriti za osvajanje šampionske titule na jubilarnom desetom šampionatu Evrope odmah su se uputili u Novi Sad gde će igrati utakmice C grupe protiv Mađarske, Španije i Rusije.

"Španija je jedna od najboljih ekipa na svetu i ukoliko ih pobedimo, u nastavku bi sve bilo mnogo lakše", rekao je Karabatić. On je dodao da su Španci i Danci najveći konkurenti Francuzima.

"Došli smo da branimo titulu. Imamo dobru ekipu i mislim da ćemo to ostvariti, iako će biti teško, jer je u igri ne samo osvajanje šampionata, već i plasman na Olimpijske igre u Londonu", rekao je Karabatić.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се