Poginuo skijaš Amar Garibović

Skijaški reprezentativac Srbije Amar Garibović (19) poginuo je u saobraćajnoj nesreći na autoputu Zagreb - Beograd, a njegov kolega iz ekipe i brat Amor Garibović nalazi se u veoma teškom stanju.

U saopštenju Skijaškog saveza Srbije navodi se da su u nesreći, koja se dogodila u utorak na autoputu Zagreb - Beograd, lakše povređeni trener skijaškog kluba Jelenak iz Sjenice Murat Garibović i skijaš Ajlan Ristić.

Oni su sa lakšim povredama zbrinuti u bolnici u Slavonskom Brodu.

Na takmičenju Svetske skijaške federacije (FIS), koje je održano prošlog vikenda u roler skijanju u hrvatskom Oroslavlju, Amar Garibović je osvojio srebrnu medalju.

Amar Garibović je bio član reprezentacije Srbije i takmičio se u nordijskim disciplinama na ovogodišnjim Zimskim Olimpijskim igrama u Vankuveru.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво