Sastre osvojio etapu i preuzeo ulogu lidera

Španski biciklista Karlos Sastre načinio je podvig i osvojio 17. etapu od Embruna do Alp D Uea, dugu 210,5 kilometara. Sa 2 minuta i 3 sekunde prednosti završio je dan i preuzeo žutu majicu, rezervisanu za vodećeg u generalnom plasmanu na Tur De Fransu.

Karlos Sastre je Špancima doneo četvrtu etapnu pobedu ove godine na Trci oko Francuske. Na vreme se odvojio od grupe, načinio 2 minuta prednosti i čak je povećao u završnici brdske etape.

Rezultati 17. etape: Karlos Sastre (Španija) 6:07,58, Samjuel Sančez (Španija) +2,03 zaostatka, Andi Šlek (Luksemburg) +2,03, Alehandro Valverde (Španija) +2,13, Frank Šlek (Luksemburg) +2,13, Vladimir Efimkin (Rusija) +2,15, Kejdel Evans (Australija) +2,15, Denis Menčov (Rusija) +2,15, Kristijan Vandevelde (SAD) +2,15, Bernard Kol (Austrija) +2,15....

Generalni plasman: Karlos Sastre 74:39,03, Frank Šlek +1,24, Bernard Kol +1,33, Kejdel Evans +1,34....  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво