Hasanović 14, Der 15. na MI

Srpski biciklisti nisu uspeli da se plasiraju među prvih deset u disciplini pojedinačni hronometar na Mediteranskim igrama u Peskari.

Esad Hasanović je osvojio 14. mesto sa 2,42 minuta zaostatka u odnosu na pobednika, Italijana Adriana Malorija, svetskog i evropskog šampiona za vozače do 23 godine 2008, dok je Žolt Der imao zaostatak od 3,12 minuta i zauzeo 15. poziciju.

Malori je stazu od 22 kilometra prešao za 28:28,61 minuta prosečnom brzinom od 46,3 kilometra na čas. Drugo mesto pripalo je francuskom biciklisti Toniju Galopinu sa 40,56 sekundi zaostaka, dok je treći bio grčki reprezentativac Joanis Tamburakis sa 59,10 sekundi slabijim vremenom od pobednika.

Drumska trka, u kojoj će uz Dera i Hasanovića startovati i Nebojša Jovanović, Dragan Spasić, Aleksandar Dukić i Predrag Prokić, voziče se 3. jula u okolini Peskare na stazi od 143 kilometra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво