Kevendiš se povukao sa Tura

Mark Kevendiš se povukao sa Trke oko Francuske pravdajući svoju odluku velikim umorom

Britanski biciklista Mark Kavendiš, koji je sa četiri etapne pobede bio najuspešniji učesnik ovogodišnje Trke oko Francuske, povukao se danas iz tog takmičenja neposredno pre početka 15. etape.

U saopštenju ekipe Kolumbija, čiji je on član, navodi se da je Kavendiš odlučio da napusti trku zbog umora. Četiri pobede u prethodnih 13 etapa Kavendiš je zabeležio zahvaljujući svojim sprinterskim sposobnostima, a imao je velikih problema u brdskim etapama.

S obzirom da je član olimpijske reprezentacije Velike Britanije, Kavendiš uoči odlaska u Peking očigledno nije želeo da nepotrebno troši snagu u najtežim deonicama Trke oko Francuske kroz Alpe.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи