Sonije Duval isključio Rika i Pjepolija iz ekipe

Ekipa Sonije Duval, koja se zbog doping afera povukla sa ovogodišnje Trke oko Francuske, objavila je da je isključila iz tima dvojicu svojih vozača Italijane Rikarda Rika i Leonarda Pjepolija zbog toga što su "prekršili etički kodeks", objavio je francuski sportski dnevnik "L'Ekip".

Organizatori "Tur de Fransa" zvanično nisu objavili da je pored Rika, koji je pobedio na dve etape 95. Tur de Fransa, bio dopingovan i Pjepoli, pobednik 10. etape.

Portparol ekipe Sonije Duval, David Garsija rekao je da je menadžer španske ekipe Mauro Đaneti "izgubio poverenje u dvojicu vozača".

Navodi se i izjava Đanetija koji je rekao da je njegovoj ekipi " praksa dopingovanja potpuno strana".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво