Ko je šampion u hokeju?

Prva utakmica finala plej-ofa prvenstva Srbije, u kojoj su u Pioniru trebalo da se sastanu Partizan i Spartak, nije odigrana zbog nedolaska subotičke ekipe. U Spartaku smatraju da su oni već šampioni, jer se crno-beli nisu ni takmičili u domaćem takmičenju, međutim, savez je odlučio da se u plej-ofu, pobedniik Kupa Srbije sastaje sa Partizanom u borbi za titulu.

Partizan je saopštio da su njegovi igrači i sudije ipak izašli na led, "u skladu sa odlukama nacionalnog saveza". O statusu ove utakmice biće odlučeno naknadno.

Subotičani su najavili da neće doći, jer smatraju da su titulu prvaka Srbije osvojili pobedom nad Vojvodinom, pošto se Partizan ove sezone takmičio u slovenačkoj ligi.

Upravni odbor Saveza hokeja na ledu Srbije ranije ove godine doneo je odluku da pobednik domaćeg takmičenja, preimenovanog u Kup Srbije, u finalu plej-ofa igra sa Partizanom.

Pored Spartaka u domaćem takmičenju učestovali su i Vojvodina i Crvena zvezda.

Na toj sednici niko od predstavnika klubova nije uložio žalbu na takvu odluku.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво