Čaba Silađi u polufinalu na 50 metara prsno

Srpski plivač Čaba Silađi plasirao se u polufinale trke na 50 metara prsno Svetskog junorskog prvenstva u meksičkom gradu Montereju.

Silađi je 50 metara prsno isplivao za 28,69 sekundi, što je bilo treće najbolje vreme među 50 takmičara, iza Daniela Slivinskog (Slinjinski) iz Velike Britanije i Marka Koha (Marco Koć) iz Nemačke.

Silađi je u Montereju već osvojio "bronzu" na 100 metara prsno, u vremenu ličnog rekorda od 1:02:57.

Od srpskih reprezentativaca petog dana SP za junioore, Anđelka Petrović je sa 27,14 sekundi bila 22. na 50 metara kraul među 59 takmičarki, dok je Tijana Vukanović sa 1:03:46 minuta isplivala lični rekord na 100 metara delfin i zauzela 24. mesto u konkurenciji 45 takmičarki.

Ivan Lenđer je osvojio "srebro" na 100 metara delfin i izborio plasman u finale na 50 metara delfin sa trećim vremenom iz polufinalnih trka.

Na Svetskom juniorskom prvenstvu u plivanju, u Montereju, učestvuje 588 takmičara iz 69 zemalja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи