Читај ми!

Pripreme za Tur de Fruška u punom jeku

Od 20. do 22. maja na Fruškoj gori će biti održan jedan od najznačajnijih biciklističkih događaja ove godine u našoj zemlji pod nazivom Tur de Fruška.

Najspremniji biciklisti voziće maratonsku trku u planinskom biciklizmu dugu 58 kilometara.

Srednja distanca iznosiće 38 kilometara, dok je za one nešto manje spremnije takmičare pripremljena staza malog maratona od 15 kilometara.

Novina na ovim prostorima je i trka na električnim biciklima duga 15 kilometara i ona će nositi naziv Velika nagrada Vrdnika.

Za ljubitelje trčanja spremna je staza duga 15 kilometara, dok će za najmlađe takmičare biti organizovana trka sa guralicama i dečiji poligon.

Skup i startno mesto takmičenja biće Vrdnik i prelep turistički kompleks Vrdnička Kula.

,,U zabavnom programu posetioci će moći da uživaju u noćnom bazaru, na kojem će se predstaviti mnogobrojni izlagači sa autentičnim domaćim proizvodima iz ovog kraja Srbije, a pripremljen je i sjajan muzički program" istakao je Ivan Stević, promoter manifestacije Tur de Fruška i četvorostruki Olimpijac Srbije u biciklizmu.

Pored Pokrajinske Vlade, organizaciju su podržali i Pokrajinski sekretarijat za omladinu i sport, grad Novi Sad, opština Irig i Nacionalni park Fruška gora.

Prijave za prvo izdanje manifestacije Tur de Fruška su i dalje u toku, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem linka:

https://trka.rs/events/279/

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи