Читај ми!

Fjodorov doneo Srbiji prvu pobedu, trijumfovao i Memić

Srpski boks reprezentativac Pavel Fjodorov zabeležio je prvu pobedu Srbije u uvodnom meču na Svetskom prvenstvu u olimpijskom boksu za muškarce 2021. koje se održava u "Štark areni". Fjodorov je pobedio Nemca Davida Gevorkijana. Almir Memić uspešno započeo takmičenje pobedom nad Levisom Ričarsonom.

Fjodorov je za Srbiju izvojevao pobedu u prvom kolu rezultatom 5:0 u susretu sa reprezentativcem Nemačke Davidom Gevorkijanom.

Novu pobedu Srbije na SP 2021. izborio je Almir Memić u srednjoj kategoriji (75kg), on je savladao Engleza Levisa Ričardsona. Naredni rival našeg takmičara je Nemac Kevin Šuman. Taj meč je na programu 30. oktobra.

Četiri pobede donose sigurnu, bronzanu medalju.

Treći predstavnik Srbije drugog dana takmičenja na SP u Beogradu biće Sadam Magomedov koji će se takmičiti u teškoj kategoriji (92kg) protiv predstavnika Turske Emira Bujukdaga.

Pobeda bi mu donela meč sa Brazilcem Tešeirom, dok bi ga meč za sigurniu medalju čekao 2. novembra.

U sredu 27. oktobra boje Srbije u Areni braniće Omer Ametović u kategoriji minimum (48kg), Semiz Aličić u lakoj kategoriji (60kg), Džejlan Toskić u polusrednjoj kategoriji (71kg), Jovanović Slobodan u Kruzeru (86kg).

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво