Читај ми!

Spremite se za više od 300 sati prenosa iz Tokija na RTS, a biće tu i evropskog fudbala

Gostujući u Jutarnjem programu urednik Sportske redakcije RTS-a Zoran Marković govorio je o planu prenosa i pokrivanju Olimpijskih igara koje u petak počinju u Tokiju, ali i o prenosima utakmica srpskih fudbalskih klubova u evropskim kvalifikacijama.

Iako igre zvanično počinju u petak, već danas se igraju mečevi u ženskom fudbalu i softbolu.

”Dva dana pre početka startuje ženski fudbal, ili kako mi to zovemo ”minus 2”, kreću prenosi na RTS. Švedska - SAD, jaka utakmica u 10.20. A posle toga imamo i Japan - Kanada u 12.20”, najavljuje Marković koji je rekao i da je celokupna delegacija RTS-a od 29 članova stigla u Japan, da je sve provereno i sve radi kako treba.

”Imaćemo preko 300 prenosa iz Tokija, a tu su još i snimci i reprize”, dodao je on.

Naravno, u direktnom prenosu gledaoci Javnog servisa imaće priliku da prate i ceremoniju svečanog otvaranja Igara u petak u 13 časova, a pre toga će ići emisija ”Olimpijsko popodne”.

Marković podseća da je prvi takmičarski dan u subotu, a tada će čak 12 srpskih sportista izaći na borilišta, uz prenos na RTS-u. 

No, nisu samo Olimpijske igre sve od sporta što će gledaoci RTS-a moći da gledaju ovih dana.

Danas u 16 časova na RTS 1 je prenos prve utakmice kvalifikacija za Ligu Šampiona između Kairata i Crvene zvezde. Biće tu i prenosa kvalifikacija za novoformiranu Ligu Konferencija sva tri srpska tima - Partizana, Vojvodine i Čukaričkog.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво