Održan četvrti Nika fit dan u Šapcu

Čuvena srpska instruktorka fitnesa Sanja Nikšić Nika organizovala je u hotelu Sloboda u Šapcu prošlog vikenda i četvrtu fitnes konvenciju pod nazivom Nika fit dan.

Ovom manifestacija Sanja Nikšić krunisala je svoj desetogodišnji rad u srpskom fitnesu. Fitnes konvencija Sanje Nikšić okuplja instruktore i prezentere iz čitavog regiona.

Tokom fitnes konvencije Nika fit dan 4 održavane su brojne edukativne radionice i seminari posvećeni fitnesu.

"Ove godine nažalost nastupili su samo eminentni instruktori iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Zbog bezbednosnih mera u borbi protiv pandemije koronavirusa nisu mogli da dodju i učestvuju stručnjaci iz Hrvatske j Crne Gore. I pored toga, nastupilo je 40 prezentera, koji su održali edukativne radionice i predavanja svim učesnicima naše fitnes konvencije", rekla je organizatorka Sanja Nikšić.

Sanja Nikšić je dobitnica prestižne nadragde u Londonu za najboljeg trenera grupnih fitnes programa u Srbiji, a prepoznatljivo je i kao jedan od najčuvenijih instruktora zumba programa na ovim prostorima.

Konvencija je održana u hotelu Sloboda u Šapcu i ispoštovane su sve mere u borbi proti pandemije koronavirusa.

"Tokom Nika fit dana i naše konvencije održali smo brojne programe i prezentacije, piloxing, kangoo, NikaFit, "star chairs", kao i zumba fitnes program. Moram da istaknem da su svi učesnici, instruktor i prezenteri vakcinisani i ispoštovali smo sve mere u borbi protiv pandemije Kovid 19."

"Trudili smo se da sve organizujemo besprekorno i da maksimalno zaštitimo sve učesnike konvencije i sve je proteklo u najboljem mogućem redu. U našem fitnes klubu sprovodimo kampanju medju svim vežbačima da se zaštite i vakcinišu, kako bi smo zajedno što pre pobedili ovu popast'' istakla je Sanja Nikšić.

Sanja Nikšić u okviru svok fitnes kluba programa vežbanja koje sprovodi okuplja veliki broj vežbača u Šapcu, regionu i čitavoj Srbiji.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се