Poznat sastav Srbije za juniorsko Evropsko prvenstvo

Sportski direktor Plivačkog saveza Srbije (PŠ) Mladen Kapor odredio je plivače koji će predstavljati Srbiju na juniorskom Evropskom prvenstvu u Beogradu od 30. jula do 3. avgusta, saopšteno je na sajtu saveza.

Na spisku se nalaze:

Ivan Lenđer i Tijana Vukanović (Proleter, Zrenjanin), Čaba Silađi i Ivan Kopas (Novi Sad), Milan Silaški (Banat, Zrenjanin), Srećko Stefanović (Vojvodina, Novi Sad), Sava Ivanović (Crnica, Paraćin), Andrea Basaraba (Partizan), Jovana Bogdanović i Jovana Nikolovski (Beograd), kao i Anđelka Petrović (Valis, Valjevo).

PŠ je saopštio i da se "zbog potrebe kompletiranja štafeta" i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, reprezentaciji priključuju Marija Joksimović (Partizan) i Nikola Simić (Vojvodina, Novi Sad).

Pre Evropskog prvenstva u Beogradu najbolji juniori Srbije nastupiće na Svetskom prvenstvu u plivanju, od 8. do 13. jula, u Montereju. 

Ranije je objavljeno da će u Montereju nastupiti Anđelka Petrović, Jovana Bogdanović, Tijana Vukanović, Milica Ostojić, Ivan Lenđer, Čaba Silađi i Ivan Kopas, a treneri reprezentacije Srbije su Dejan Pejinović i Srđan Filipović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво