Читај ми!

Konovalov: Osvojio sam titulu sa polomljenim rebrom

Najbolji srpski bokser Aleksandar Konovalov izjavio da je do nove titule šampiona sveta došao uprkos nezalečenoj povredi sa kojom je ušao u ring na meč sa Portugalcem Andreom Santošom u okviru spektakla koji je imao i sedam uvodnih borbi.

Aleksandar Konovalov je u Kovilovu savladao portugalskog borca Andrea Santoša nakon pet paklenih rundi jednoglasnom odlukom sudija, a nepun dan kasnije je saopštio da je do pobede došao uprkos povredi koju je prikrivao.

„Titulu šampiona sveta pobedom protiv Portugalca Andrea Santoša osvojio sam sa polomljenim rebrom. Trpeo sam bolove i krio od svih, a najviše od rivala da mi je na sparingu pre 15 dana polomljeno rebro. Znao je samo moj trener Dejan Pavić. Portugalac me sredinom meča pogodio baš u to mesto, ali sam stegao zube i uspeo", rekao je Konovalov.

Konovalov novi pojas posvećuje porodici, treneru i prijateljima.

"Zahvalnost dugujem Srđanu Bugarčiću i Areni koji su u ova teška vremena korona virusa uspeli da organizuju ovako sjajan turnir "Arena Friday Night Fights 2", rekao je Konovalov, a preneo Kik boks savez.

U vrlo bogatoj karijeri Konovalov je do sada šest puta bio profi prvak sveta, isto toliko puta i amaterski, od čega dvaput u juniorskoj kategoriji, uz brojne medalje, pehare i pojase sa Svetskih i Evropskih prvenstava, Gran prija, mitinga i drugih takmičenja.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво