"Zlatne rukavice" na rukama Ukrajinca Vihrista

Ukrajinski bokser Viktor Vihrist pobednik je 62. "Zlatne rukavice" koja je uz nekoliko spektakularnih borbi u finalima održana u Pančevu.

Vihrist, aktuelni šampion Evrope, u finalu kategorije "91+kg" savladao je prošlogodišnjeg pobednika i kapitena reprezentacije Srbije Vladana Babića.

Ukrajina je i najbolji tim sa šest boksera u finalu.

Srpski bokser Dejan Dašić i Moldavac Andrej Vreme proglašeni su za najborbeniji par, a Ukrajinac Viktor Petrov za najboljeg tehničara turnira.

Žiri su činile legende jugoslovenskog boksa: Mirko Puzović, Dragomir Vujković, Ace Rusevski, Milivoj Labudović, Tadija Kačar, Fazlija Šaćirović i Miodrag Perunović

Pokrovitelj prestižnog turnira bio je grad Pančevo, a za trofej se borilo 97 boksera iz 21 države.

"Zlatna rukavica" ove godine bila je posebno važna za boksere sa evropske scene, jer predstavlja najvažniji kontroli turnir za sve boksere sa Starog kontinenta uoči kvalifikacija za Olimpijske igre, koje će biti održane u Londonu, krajem marta 2020.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи