Udovičić: Organizacija SP u atletici je ogroman uspeh za Srbiju

Veliko sportsko priznanje za našu zemlju je što ćemo biti domaćin Svetskog atletskog prvenstva u dvorani 2022. godine, rekao je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić nakon vesti da je Srbija dobila organizaciju tog značajnog takmičenja.

Veliko sportsko priznanje za našu zemlju - Srbija će biti domaćin Svetskog atletskog prvenstva u dvorani 2022. godine.

"Ogroman uspeh za Srbiju - zavredeli smo poverenje da u roku od pet godina organizujemo najpre evropsko, a sada i svetsko atletsko takmičenje. Još jedno veliko priznanje za našu zemlju i našu atletiku. Pre dve godine smo pokazali da smo sjajni domaćini prilikom organizovanja Evropskog dvoranskog prvenstva, i zato sam siguran da ćemo Srbiju i ovaj put predstaviti u najboljem svetlu", rekao je ministar Udovičić..

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво