Arunovićevoj bronza za kraj Svetskog kupa

Srpska reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je bronzanu medalju u revijalnom takmičenju mešovitih parova vazdušnim pištoljem, nazvanom „Trofej predsednika“, kojim je danas završen finalni turnir Svetskog kupa u kineskom Putjenu. Sastavi miks parova određeni su žrebom, a Arunovićevoj, koja je baš danas proslavila 33.rođendan, partner u timu bio je Šazar Rizvi (Indija).

Zlato su osvojili Manu Baker (Indija) i Artem Černousov (Rusija), a srebro Ana Korakaki (Grčka) i Šaudari Saurab (Indija).

U zvaničnom delu programa finala SK, Srbija je osvojila dve srebrne medalje - Arunović vazdušnim pištoljem i Milenko Sebić malokalibarskom puškom iz trostava.

U bilansu medalja Srbija se nalazi na deobi šestog i sedmog mesta sa Južnom Korejom, koja takođe ima dva srebra.

Najuspešnija je Indija sa tri zlatne medalje, a odličja su osvajali strelci iz 13 zemalja.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи