Nova bronzana medalja za Bogdanovićevu

Reprezentativka Srbije u tekvondou Tijana Bogdanović osvojila je bronzanu medalju na Ekstra Evropskom prvenstvu u Bariju do 53 kilograma. Pored odličja, Bogdanović je došla i do vrednih 14,4 bodova za Olimpijske igre u Tokiju 2020.

Tijana Bogdanović je na turniru G4 kategorije savladala Anu Taslak iz Hrvatske (23:11) i Italijanku Al Hakvani (23:11), pre nego što je izgubila od Ruskinje Tatjane Kudašove (30:22).

Pored odličja, Bogdanović je došla i do vrednih 14,4 bodova za Olimpijske igre u Tokiju 2020.

Na ovom prestižnom takmičenje u Italiji učestvonalo je 213 sportista ( 114 seniora i 99 seniorki) iz 45 evropskih država. 

Bogdanović je tako nastavila niz u osvajanju medalja jer je i pre sedam dana osvojila bronzu na Gran priju u Sofiji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво