Koprivica zaustavljen u četvrtfinalu u Danskoj

Srpski para-badminton reprezentativac Đorđe Koprivica stigao je do osmine finala na takmičenju u para-badmintonu "Viktor Denmark" u Odenseu, na kojem je učestvovalo oko 200 takmičara iz celog sveta.

Koprivica je u muškom singlu kategorije Š6 zabeležio pobede nad Dancem Gregersom Riterom Meldhedeom (21:10, 21:12) i Holanđaninom Sun Jong Lijem (22:20, 17:21, 25:23) i poraz od trećeg nosioca, Brazilca Viktora Gonkalveša Tavaresa (21:10, 21:9).

Na taj način Koprivica se plasirao među 16 u ovoj konkurenciji, a u borbi za četvrtfinale izgubio je od Irca Niala Mekveja (21:7, 21:8).

Turnir u Danskoj jedan je od kvalifikacionih za plasman na Paraolimpijske igre u Tokiju 2020.

Badminton savez Srbije navodi da su Vlada Srbije, Ministarstvo omladine i sporta i Paraolimpijski komitet Srbije obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava u značajnoj meri su doprineli učešću Ðorđa Koprivice na turniru u Danskoj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи