Patrik Dej u komi posle nokauta u 10. rundi

Bokser Patrik Dej se nalazi u stanju koje se ocenjuje kao vrlo kritično posle poraza od Karlesa Konvela u Čikagu. On je posle nokauta u 10. rundi pao u komu.

Dvadesetsedmogodišnji Amerikanac je u komi sa "traumatičnom povredom mozga", rekao je njegov promoter. Dej je prebačen u Memorijalnu bolnicu "Severozapad", pošto je nokautiran u 10. rundi meča.

"Svaku sobu u kojoj se nalazi Pat čini boljim mestom", rekao je promoter Lou di Bela.

"Nisam sreo nikoga ko je upoznao Patrika a da ga nije voleo. Nikad ga nisam čuo da izgovara ružnu reč. Nisam ga video da nekoga pozdravi bez velikog osmeha. Život ponekad nije fer."

"Molim vas, zadržite Pata u svojim molitvama, mislima i srcima."

Deja su u subotu izneli iz ringa na nosilima.

Britanski promoter boksa Edi Harn napisao je na društvenim mrežama: "Najdublje se molite za Patrika."

Njegova kompanija "Metrum buking", koja je organizovala događaj, takođe je objavila da je Dej "odveden direktno u bolnicu".

Govoreći nakon meča, 21-godišnji Amerikanac Konvel rekao je za IFL TV: "Molim se i brinem za njega. Nadam se da je dobro. Znam da je sjajna osoba."

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво