Srebro za Papaza na SP u parastreljaštvu

Srpski reprezentativac u parastreljaštvu Živko Papaz osvojio je danas srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Sidneju, u disciplini MK pištolj 25 metara mešovito, u klasi SH1.

Zlato je osvojio Ukrajinac Oleksil Denisjuk, dok je bronzano odličje pripalo Sing Huangu iz Kine.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Živku Papazu osvajanje srebrne medalje.

"Živko, svetska vicešampionska titula je ogroman uspeh, vredan svakog poštovanja i divljenja! Tvoja posvećenost, upornost, predan rad i veliko srce su za primer svima, a ovaj ogroman uspeh motiv i ponos za sve nas! Čestitam tebi, kao i tvom stručnom štabu i Paraolimpijskom komitetu Srbije. Svaka čast!", navodi se u poruci ministra Udovičića, saopštilo je resorno ministarstvo.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво