Skijaš Vukićević se sprema na švajcarskom glečeru

Najbolji srpski skijaš Marko Vukićević nalazi se u Švajcarskoj na desetodnevnim treninzima spusta i superveleslaloma na glečeru Sas Fi. Dok mnoge evropske ekipe imaju poteškoće sa pronalaženjem staza za treninge brzih disciplina, srpski skijaš je dobio mogućnost da trenira sa najboljim ekipama u vrhunskim uslovima, na odlično pripremljenoj stazi.

Sa trenerom Milošem Tomićem i serviserom Milanom Pejićem, zajedno sa austrijskim i švajcarskim takmičarima iz Svetskog kupa, Marko Vukićević radi na nadmorskoj visini od 3.500 metara.

"Zahvalan sam švajcarskoj i austrijskoj ekipi jer su mi omogućile da treniram na njihovoj stazi, u idealnim vremenskim uslovima. Treninzi su organizovani kao na trci, staza je celom dužinom zaštićena mrežom, postavljeni su satovi za merenje brzine, imamo i mogućnost video analize posle skijanja", rekao je Vukićević, a saopšteno je iz njegovog tima.

Kako je objasnio, Vukićević na teren iznosi više pari skija kako bi testirao koje su najbrže.

"Ovo su moji prvi treninzi spusta u novoj sezoni. U kondiciji sam, na treninzima sam brz, što mi daje volju i samopouzdanje za predstojeće trke Svetskog kupa", zaključio je on.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи