Srebro za muški tim u para stonom tenisu na EP

Muška reprezentacija Srbije u para stonom tenisu osvojila je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Helsinborgu, u Švedskoj. Tim u sastavu Boris Stojiljković, Goran Perlić i Vladan Petković izgubio je u finalu od Francuske sa 2:0, u klasi 1 i 2.

Do finala reprezentacija Srbije je došla pobedama u grupi nad Mađarskom (2:0) i Češkom (2:0), uz još jedan poraz od Francuske (2:0), a u polufinalu nad Poljskom od (2:0).

Srbija je takmičenje u Helsinborgu završila sa čak šest medalja, zlatne su osvojili ženska ekipa i Borislava Perić Ranković, a srebro Mitar Palikuća, Nada Matić i Ana Prvulović.

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić čestitao je parastonoteniserima Srbije. 

"To što vi činite za Srbiju na međunarodnim takmičenjima je svaki put vredno divljenja! Vaš timski duh, upornost i posvećenost su primer i motiv za sve! Bravo, Gorane, Borise i Vladane! Sve čestitke vama, vašem stručnom štabu i Paraolimpijskom komitetu Srbije!", naveo je ministar Udovičić u čestitki.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво