NFL: Kraj sezone za Big Bena

Ben Rotlisberger, kvoterbek Pitsburg Stilersa, okončao je sezonu posle jedne i po utakmice zbog povrede lakta, saopštio je tim iz Pensilvanije.

Big Ben će operisati lakat kasnije ove sedmice, a Stilersi su ga odmah prebacili na listu povređenih igrača.

Stilersi su sezonu ionako počeli loše, ali nema nikakve dileme da će veći problem od dva poraza predstavljati činjenica da su ostali bez jednog od najboljih igrača lige.

Na njegovo mesto uskočiće Mejson Rudolf, talentovani kvoterbek koji je prošle sezone potpisao prvi profesionalni ugovor.

Nakon što su prethodne sezone ispustili plej-of, Stilersi se se nadali mnogo boljoj sezoni, ali se čini da bi im doigravanje i ove sezone moglo izmaći, jer tim iz Pitsburga jednostavno ne ume da igra bez Big Bena.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво