Anđušić Maksimović u reprezentaciji posle dve godine

Reprezentativka Srbije u strepljaštvu Ivana Anđušić Maksimović posle dve godine vratila se u nacionalni tim i učestvovaće na Svetskom kupu u Rio de Žaneiru.

Olimpijska vicešampionka iz Londona u gađanju malokalibarskom puškom iz trostava spremna je za nastup posle porođaja i nalazi se među 12 srpskih strelaca na takmičenju u Brazilu od 26. avgusta do 3. septembra.

Nastup su potvrdili Andrea Arsović, Sanja Vukašinović, Zorana Arunović, Jasmina Milovanović, Bobana Momčilović Veličković, Milenko Sebić, Lazar Kovačević, Stevan Pletikosić, Damir Mikec, Dimitrije Grgić i Duško Petrov, dok se Milutin Stefanović posvetio pripremama za Evropsko prvenstvo u septembru.

U Riju će, kao i na prethodnim turnirima SK ove godine, u svakoj pojedinačnoj disciplini deliti po dve olimpijske kvote.

Srpski tim za sada ima četiri vize i ispunili su ih Arunović, Vukašinović, Mikec i Stefanović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво