Bokser preminuo zbog povreda nastalih u meču

Ruski bokser Maksim Dadašev preminuo je u 28. godini zbog povreda koje je zadobio u porazu od Portorikanca Subriela Matijasa.

Dadašev je preminuo u 28. godini nakon što nije uspeo da se oporavi od operacije mozga, koja je bila neophodna nakon borbe sa Portorikancem Matijasom.

Ruski bokser izgubio je meč u petak i to na nagovor trenera da prekine borbu nakon 11 rundi zbog stanja u kojem se nalazio.

"Ovo samo pokazuje u kakvom smo sportu. Sve je uradio kako treba, svaki trening, nije bilo nikakvih problema. U glavi mi je prava ludnica. Pitam se da li sam mogao da uradim nešto drugačije. Na kraju dana, tešim se da sam uradio sve što je do mene. Bio je više nego spreman, sve je bilo normalno. Jedan udarac može da promeni sve", izjavio je trener boksera, Badi MekGirt.

 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво