Mate Nemeš bori se za bronzu

Rvač Srbije u grčko-rimskom stilu Mate Nemeš pobedio je u repasažu kategorije do 67 kilograma Austrijanca Kristofa Burgera sa 9:0 i boriće se oko 18 sati za bronzanu medalju. Protivnik će mu biti Karen Arslanjan iz Jermenije.

Mihail Kadžaja, Gruzijac koji se već godinama bori za Srbiju pobedio je u prvom kolu Mađara Balaja Kiša, koji mu je povredio arkadu. U četvrtfinalu kategorije do 97 kilograma borio se protiv Turčina Ildema Čenka i utisak je da je oštećen od strane sudija (5:7).

"Nemam običaj da se vadim na suđenje, kad smo slabiji ja to kažem. Ovog puta to nije bio slučaj. Kadžaja je oštećen, ukrali su mu bar dva boda, a to bi bilo dovoljno za pobedu. Turčin ga je udarao glavom i on mu je takođe povredio arkadu. Pa da li je ovo boks ili rvanje. Žalili smo se ali sudije kažu to je normalno. Nije normalno, oštećen je Kadžaja.", istakao je selektor rvačke reprezentacije Srbije Stojan Dobrev.

Treći predstavnik Srbije u rvanju Nikolaj Dobrev izgubio je u prvom kolu od Islama Abasova iz Azerbejdžana sa 8:0 (kategorija do 87 kilograma).

Karatista Slobodan Bitević počeo je takmičenje na Evropskim igrama. U prvom kolu u grupi poražen je od Hrvata Kvesića sa 2:0, sa Gruzijcem Gogitom bilo je nerešeno 0:0 i preostaje mu još duel sa Belorusom Vodčićem.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи