Izmakle dve medalje, ispunjena olimpijska kvota

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Sanja Vukašinović ispunila je kvotu za Olimpijske igre u Tokiju osvajanjem 4. mesto sa MK puškom u trostavu. Milica Starović četvrta na 500 metara. Kristina Bedeč peta na 5.000 metara. Marko Dragosavljević 17. na cilju, ipak dobio medalju.

Kajakaš Marko Dragosavljević bio je tek 17. u sprintu, ali je ipak dobio medalju. Bronzano odličje uručeno mu je za prošle Evropske igre u Bakuu.

"Prvi koji je tada prošao kroz cilj Mikloš Dudaš ustanovljeno je da je pao na doping kontroli. Čekali smo dugo, ali opet na kraju da kažem pravda je pobedila i medalja je u mojim rukama. Dokazano je da sam trebao i tada da budem na postolju", rekao je Marko Dragosavljević. 
 
Milica Starović veslala je u dva finala. U trci na 500 metara bila je četvrta, dok je u sprintu na 200 metara zauzela 7. mesto:
 
" Koliko sam puta bila četvrta na evropskom, mogla sam se navići na taj osećaj, ali svaki put baš teško pada", izjavila je Milica Starović.  
 
Kajakašica Kristina Bedeč trku na 5 kilometara završila je na petom mestu.

Streličar Ognjen Nedeljković eliminisan je u četvrtfinalu od Britanca Ravenskrofta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво