Peta medalja u Minsku, Mićiću srebro u rvanju

Reprezentativac Srbije u Rvanju Stevan Mićić osvojio je srebrnu medalju na Evropskim igrama u Minsku u kategoriji do 57 kilograma.

Stevan Mićić osvojio je srebrnu medalju u rvanju slobodnim stilom. Srbin koji je rođen i živi u Americi poražen je u finalu kategorije do 57 kilograma od Amiraslanova iz Azerbejdžana.

"Veoma sam ponosan što predstavljam Srbiju i što donosim srebrnu medalju. To mi znači mnogo, ali još više znači ljudima i definitivno će pomoći za razvoj rvanja slobodnim stilom" - rekao je vicešampion Evropskih igara Stevan Mićić.

Mićić je doneo petu medalju Srbiji u Minsku.

Uz Mićićevo srebro, Srbija se okitila zlatom i srebrom u streljaštvu, kao i sa dve bronze u sambuu.

Zorana Arunović nije uspela da osvoji i treću medalju na Evropskim igrama. Finale discipline MK pištolj završila je na 7. mestu. Od naših strelaca Milenko Sebić se takmičio u trostavu. Bio je 13. dok je Lazar Kovačević završio kvalifikacije na 23. mestu.

 

Bokser Vladan Babić poražen je u četvrtfinalu od evropskog prvaka Ukrajinca Vikhrista u superteškoj kategoriji (preko 91 kg).

 

Kajakašica Milica Starović plasirala se i u finale trke na 200 metara, pa će se u četvrtak boriti za dve medalje - na 200 i 500 metara. Marko Dragosavljević moraće se zadovoljiti B finalom.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво