Srpski veslači sa tri posade na Svetskom kupu u Poznanju

Reprezentacija Srbije u veslanju sa tri posade nastupiće na Svetskom kupu u Poznanju. Na ovom drugom takmičenju za Svetski kup u sezoni prijavilo se više od 800 takmičara iz svih delova sveta.

Posle priprema na Paliću u Poljsku su pošli Martin Mačković i Miloš Vasić u dvojcu, Aleksandar Beđik, Igor Đerić, Nenad Beđik i Viktor Pivač u četvercu i skifista Aleksandar Filipović.

Mačković i Vasić, koji su potencijal nagovestili pobedom u Plovdivu, na uvodnom od tri takmičenja za Svetski kup u sezoni, imaju priliku da se iskupe za potonji kiks na Evropskom prvenstvu u Lucernu, kada su posustali na pragu bronzane medalje. S poukama iz tog finala meriće se u jačoj konkurenciji nego što je bila i u Bugarskoj i u Švajcarskoj.

Teški četverac je u Lucernu praktično prvi put veslao zajedno. Ostavio je obećavajući utisak jer je u B finalu izvojevana pobeda.

Na Filipovića, videlo se to na Evropskom šampionatu, pauza, zbog koje nije išao u Plovdiv, utisnula je trag. U Poznanju dobija šansu da popravlja takmičarsku formu.

U Poznanju je prijavljeno više od 800 takmičara iz svih delova sveta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво