Devojčice regiona na takmičenju u sinhronom plivanju

Drugo regionalno takmičenje u sinhronom i umetničkom plivanju za plivačice uzrasta od osam do deset godina "Nestle zdravo rastimo Synchro Stars 2019" održaće se 14. aprila na bazenu u Sportskom centru "Novi Beograd". Na takmičenju će učestvovati devet klubova sa 100 takmičara, a osim dece iz Srbije učestvovaće i gosti iz Bugarske. Ulaz je slobodan za sve zainteresovane posetioce.

Domaćin takmičenja je višestruko nagrađivani Klub za sinhrono plivanje "Novi Beograd".

Sinhrono plivanje je neobičan spoj plivanja, akrobatike i baleta. Kada jednom uđu u bazen, devojčice otkrivaju potpuno novi svet sastavljen od melodija, gracioznih pokreta i emocija. To je sport koji se brzo zavoli i koji stalno inspiriše.

Iako relativno malo poznat kod nas, zbog mnogobrojnih benefita za razvoj dece, ovaj sport u poslednje vreme postaje sve popularniji, tako da osim devojčica sve više sinhronim plivanjem počinju da se bave i dečaci.

"'Nestle zdravo rastimo Synchro Stars 2019' iščekujemo sa velikim uzbuđenjem i ponosni smo što smo uspeli da ga organizujemo već drugu godinu. U pripreme za takmičenje uložili smo mnogo truda i energije, a od velikog značaja bila je podrška prijatelja i sponzora koji su prepoznali kvalitet i značaj ovog sporta za psihofizički razvoj dece i pomogli nam u našoj viziji da sinhrono plivanje približimo što većem broju ljudi. Devojčice iz našeg kluba dale su sve od sebe kako bi što bolje uvežbale koreografiju i nestrpljive su da nastupe pred mnogobrojnom publikom i pokažu svoje interesantno umeće. Ostaje samo da sačekamo finalne rezultate, ali nadamo se najboljem", rekla je Olja Milićević Milivojević, koreograf i predsednica Kluba za sihnrono plivanje "Novi Beograd".

Takmičenje u sinhronom plivanju se realizuje uz podršku Saveza za sinhrono plivanje Srbije, Saveza za sinhrono plivanje Beograda i Gradskog sekretarijata za sport i omladinu pod pokroviteljstvom Grada Beograda.

broj komentara 3 pošalji komentar
(utorak, 16. apr 2019, 16:20) - Predrag [neregistrovani]

Čestitke

Bravo devojke

(utorak, 16. apr 2019, 16:10) - Vladana [neregistrovani]

Bravo

Moja deca treniraju u Klubu za sinhrono plivanje Novi Beograd. Zaista preporuka svima. Sjajan tim mladih i stručnih ljudi na čelu sa Oljom, Milicom i Dušicom. Stalno rade na unapređenju kvaliteta rada sa decom, inovativni su i kreativni. Nije ni čudo što su najbolji i što toliko dece trenira u klubu. Prezadovoljni smo!

(utorak, 16. apr 2019, 10:28) - Natalija [neregistrovani]

Prelepo

Prelep sport i predivno veče na bazenu. Čestitam organizatorima. Bravo, svaka čast!