Povratak "Rakete", O'Saliven ponovo najbolji na svetu

Roni O'Saliven osvojio je Tur čempionšip u nedelju, savladavši u finalu Nila Robertsona sa 13:11, pa se posle devet godina vratio na prvo mesto liste najboljih snuker igrača na svetu.

Popularni "Raketa" smenio je sa prvog mesta zemljaka Marka Selbija i prvi put posle 2010. godine predvodi listu najboljih svetskih snuker igrača.

"Stvarno je neverovatno. Odigrao sam samo polovinu turnira u odnosu na ostale igrače i vratio se na prvo mesto. Stvarno deluje neverovatno", rekao je O'Saliven.

Englez je u finalu velškog Tur čempionšipa, na kojem je igralo osam najboljih igrača, savladao Australijanca Nila Robertsona sa 13:11 i tako osvojio svoj 36. veliki trofej, čime se izjednačio na večnoj listi sa Škotlanđaninom Stivenom Hendrijem.

O'Saliven je u karijeri pet puta bio šampion sveta (Hendri ima sedam), a ranije tokom marta postao je prvi igrač u istoriji koji je ostvario 1.000 "senčurija", odnosno 100-cifrenih brejkova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи