Konor Mekgregor objavio povlačenje

Kontroverzni MMA šampion Konor Mekgregor na društvenim mrežama objavio da se povlači iz aktivne sportske karijere. To je učinio samo nekoliko sati posle intervjua u kome je najavio zakazivanje naredne borbe za jul, pa su se u medijima pojavile sumnje da se možda radi samo o još jednom od njegovih brojnih medijskih spinova.

Irski borac, bivši ultimat fajt šampion u dve kategorije UFC koji se trenutno nalazi na osmom mestu na listi, objavio je na Tviteru da se povlači iz aktivnog sporta.

„Hej, momci, brzo objavljujem, odlučio sam da se danas povučem iz sporta zvanično poznatog kao MMA. Želim svim mojim starim kolegama da napreduju. Sada se pridružujem mojim bivšim partnerima na ovom poduhvatu, već u penziji", napisao je Mekgregor.

Ova objava se pojavila samo nekoliko sati po objavljivanju Konorovog intervjua u kome je najavio da je u pregovorima za naredni meč koji očekuje da će se održati u julu mesecu. Uz to je tvrdio da je u odličnoj formi i da njegovi obožavaoci mogu biti sigurni u pobedu. Samo par sati kasnije, 30-godišnji Mekgregor se samopenzionisao.

U stranim medijima su se pojavile i sumnje da ova objava možda nije novi marketinški trik kontraverznog MMA borca, ali se svi slažu da je ostavio veliki trag u ovom sportu i postigao mnoge za sada nedostižne rezultate u karijeri uprkos brojnim aferama kroz koje je prošao.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво