Počinje Otvoreno prvenstvo Srbije u plivanju

Na bazenu SC „Novi Beograd” tokom vikenda, od 15. do 17.03. održaće se Otvoreno prvenstvo Srbije „Serbian Open 2019“, najveće i najznačajnije plivačko takmičenje u zemlji i regionu. Ulaz za publiku je besplatan, a organizatori su pozvali sve ljubitelje sporta da dođu i podrže naše reprezentativce u njihovim nastojanjima da obezbede norme za predstojeća prvenstva kako bi predstavljali našu zemlju na najprestižnijim takmičenjima na svetu.

Ovo takmičenje se nalazi u kalendaru evropske (LEN) i svetske (FINA) plivačke federacije i kvalifikaciono je za predstojeće svetsko prvenstvo koje će se u julu ove godine održati u Gvangžuu u Južnoj Koreji, za evropsko prvenstvo koje će se održati u decembru u Glazgovu u Velikoj Britaniji kao i za Olimpijske igre 2020.

Tokom tri dana na takmičenju će se nadmetati preko 500 najboljih plivača i plivačica iz BiH, Bugarske, Grčke, Libana, Severne Makedonije, Poljske, Rusije, Slovenije, Turske, Ukrajine i Srbije.

Tokom 3 dana, od 15. do 17.03., takmičenja će se odvijati u 6 delova u individualnim disciplinama i štafetama.

Ulaz za publiku je besplatan, a organizatori su pozvali sve ljubitelje sporta da dođu i podrže naše reprezentativce u njihovim nastojanjima da obezbede norme za predstojeća prvenstva kako bi predstavljali našu zemlju na najprestižnijim takmičenjima na svetu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи