Nevena Ignjatović spremna da zasija u Oreu

Nevena Ignjatović je zbog otkazanih letova, u Švedsku stigla dan kasnije, tako da nije mogla da izveze prvi trening spusta u Oreu. Nevena je odlučila da startuje u superveleslalomu kako bi osetila stazu i što bolje se pripremila za aplsku kombinaciju koja će se voziti u petak, kada će se od Nevene i očekivati najbolji rezultat.

Nevena je naša najuspešnija skijašica svih vremena. Prošla sezona bila je za pamćenje. Nevena je zauzela šesto mesto u svetskom kupu u kombinaciji, i to je najbojli plasman nekog srpskog sortiste u skijanju do sada.

Pored alpske kombinacije, Nevena Ignjatović je specijalistkinja za slalom i superveleslalom. Na Svetskom prvenstvu u Oreu nastupiće i u tim disciplinama.

Iako rezultati u Svetskom kupu za nju nisu zadovoljavajući, ona ne odustaje. Nevena se osvrnula i na neverovatne nastupe Mikaele Šifrin, koja obara rekorde. Amerikanka je na Svetskom prvenstvu već osvojila jedno zlato, u super veleslalomu.

Uvek nasmejana i harizmatična, zablista kada je najpotrebnije. Nepredvidiva i sigurna. Od Nevene Ignjatović se tek očekuju vrhunski rezultati i sjajne trke.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво